Varmt och skönt!

Jag sitter här i reception, ända stället med internet så jag surfar lite, kollar lite facebook och övriga bloggar. Hann även prata en jätteliten stund på msn med Oscar och Therese, det var trevligt:)

Känner mig lite varm och seg, brände mig tyvärr idag på ryggen. Borde inte ha hänt eftersom massage killen sa att vi inte skulle behöva ha sololja, så därför smörjde inte jag in mig och vad blev det av det? men jaja, det är smällar man får ta;)

Men i övrigt är det verkligen toppen skönt, äter galet mycket mat och nu börjar det likna lite Paris i våras, vin har nästan blivit saft, dricker det varje middag och sen slinker ett par drinkar ner också ;) Så jag ska verkligen inte klaga, så här bra har jag inte haft det på länge:)

Nu ska jag ta och gå tillbaka till mitt rum, kolla på en film sen sova som en stock;)
Upp tidigt imorgon för att ligga och pressa så länge som möjligt;)

XOXO

Sköönt!

Var är jag?? Jo jag är i varma och skööna Egypten, klockan är 16.15 och det är 25 grader och sol! Det här är det bästa som har hänt mig den här hösten. För ungefär en timme sen avslutade jag, mamma och Isabelle en lång och behövlig massage. Tack vare den kommer vi inte behäva använda solskyddfaktor på hela veckan, massörena använda någon speciell metod och olja som göratt vi itne behöver det, mycket bekvämt:)

Dagen spenderades i solstolar med solskyddsfaktor på, men ändå känns det lite som jag har bränt mig, har dock inget emot det ;)

Jag lägger upp lite bilder imorgon:) Ni blir det samtal med farmor och farfar och sedan kanske ta en liten nap;)

xoxo

Mitten av veckan

Idag är det onsdag, en konstig onsdag. Svenska B nationella, 300 minuter (5 timmar) lång skrivning, mitt i går brandalarmet och den här gången är det inte en övning, men jag kan inte påstå att det var någon som sprang ut ifrån klassrummet, men jaja. Dock gick det väldigt dåligt på skrivningen för min del, kom aldrig fram till det uppgiften ville att jag skulle skriva och jag var väldigt oengagerad, men jag vet inte riktigt hur mycket jag bryr mig om den där kursen. Jag var även och tränade ikväll duktig som jag är, första gången på 4 veckor, frustrerande. Jag var sämst!

Imorgon skulle jag ha stått på gymnasiemässan, men jag insåg att jag hade planerat lite tokigt så därför bytte jag bort mitt pass, därför kommer dagen spenderas i skolan, men det är inte så dåligt eftersom jag ändå slipper den en vecka :)

På fredag går planet 7.30, blir avgång från Ekerö runt 5, inte så nice eftersom jag inte har sovit mest de senaste dagarna, men det ska jag nog klara, måste bara fixa så att det är jag som kör ut till Arlanda, viktigt att övningsköra in i det sista!

Jag ska försöka uppdatera så gott jag kan när jag är borta, lite avundsjuka vill jag att man ska känna när jag ska få vara borta i lyx en vecka :)

Nu blir det att plugga matte!

XOXO

var tog tiden vägen?

Hallå! Det är helt sjukt vad fort tiden går just nu, min helg är slut och jag har inte gjort riktigt allt jag tänkt att göra. Sjukt iriterrande. I lördags var jag och mamma på Salvador Dalí - utställningen på Moderna Museet. det var en bra utställning, men den i Florida var mycket bättre, häftigare typ:)

Jag hann i alla fall övningsköra, både jag och mamma var ganska sega så det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss så därför fick jag öva massor. När vi ändå var ute och rörde på oss så svängde vi förbi min morbror Arvid, beställde lite thaimat och lekte med min sextremt söta kusin, maten var sjukt god:) Tyvärr är en av mina andra kusiner sjuk, om jag minns rätt så har han fått hjärnhinneinflamtion och orkar inte göra någonting alls, stackare. Jag måste försöka ta mig tid och åka ut till honom när jag kommer hem från ...

... Egypten, wohoooo! På fredag bär det av, sjukt skönt, har dock galet mycket att göra innan och jag utnyttjar abslut inte den tiden som jag får. Skulle bara någon kunna hjälpa mig att bli lite med diciplinerad (jag försökt stava det där ordet på mobilen, det var så gott som omöjligt:s), men vafan man lever bara en gång :P

Idag söndag var min mening att plugga, men nej jag har typgjort ett tal i matten och inte ens kollat åt teorin, vad håller jag på med? Jag måste skräpa mig! Men jag ska försöka att hinna träna en gång den här veckan, jag har äntligen blivit frisk från den extremt sega förkylningen!

Oj, vilket negativt inlägg, det här varit okej, jag avslutar här!

Elinor

uppdatering

Efter att en anonym skrikit på uppdatering tänkte jag att det var dags för det. Dock har klogmål kommit på att inläggen är lite för långa. Det kan inte hjälpas, jag tror inte att jag fixar att skriva så mycket kortare inlägg än vanligt:P

Men en uppdatering från senaste veckan;
  • Träning i aulan inför femmans samling. Det gick bra, kanske inte alla gånger, men jag är nöjd med min insats.
  • Eftersom vi inte hade så många lektioner så sprang veckan iväg och min panik börjar sakta bli starkare, det är så lite tid kvar nu.
  • Fredagseftermiddag spenderades med Martin och Oscar på Kofi, ett fik som har blivit lite av mitt och Martins, det är i alla fall det vi tänkt på när vi sagt fika?
  • Firande av Cassandra på kvällen, mycket bra sådant! Träffade mina tjejer från nian, det vad sjukt kul, de är så gulliga:) Jag blev lite inspirerad till mitt firande, jag tror att det blir en middag för småttingarna från klassen och sen är man välkommen hem till mig på fördrink så vi kan gå ut tillsammans, det tror jag kan bli bra:)
  • Helgen blev lite stressig i övrigt, hann inte riktigt plugga det som jag behövde och försökte klämma in övningskörningen mitt emellan jobb-passen, blev bara lite sen.
Idag måndag hade jag mitt muntliga nationella i svenskan, sjukt skönt att bli av med det även fast jag skrev ihop det igår. Men min publik tyckte att det var ett bra tal och att det gick bra i övrigt. Det var faktiskt en riktigt bra grupp, alla hade ett bra tal och det kändes tryggt! Förlåt till de som fick höra mina klagomål under dagen, jag ska verkligen skärpa mig. Måste ge det en ny chans, det kanske har blivit bättre.

Jag måste nämna igen att imorgon är det 3 veckor! Jag fattar inte att det har gått så fort och jag är inte säker på ifall jag har planerat hälsosamt till allt, men så får det vara.

Nästa torsdag är det tänkt att jag och Martin ska stå dubbelpass på gymnasiemässan, men jag har nu insett att jag verkligen inte kommer hinna det, så jag måste hitta en ersättare till mig, någon som vill? :)

Imorgon ska jag äntligen få träffa Emilia! Det var ett bra tag sen och tydligen har jag massor att uppdatera mig om:)

ONSDAG, då smäller det! Jag och Agnes ska gå på Melissa Horn på Göta Lejon. Sjukt mysigt och bra:) Längtar!:)

Nu är det dags att plugga lite teori och sen sova. Jag ska försöka uppdatera mer!

XOXO


En månad!!!!!

Nu är jag hemma, kom hem lördagsnatt med en förkylning. Pluggade lite och tog det lugnt på söndagen.
Idag var det studibesök på Synagogan:) Ett riktigt bra besök faktiskt, helt klart det bästa hitills! Dock kände jag mig lite hängig så jag åkte hem med mamma som ändå var i stan. Riktigt skönt att komma hem tidigt, då kunde jag vara så där segstartad som jag alltid är men ändå ha tid att göra något på, det kändes bra. Jag bytte till och med bort mitt jobbpass, kände att det inte skulle vara så bra att smitta kunderna med något från Frankrike, det vet man ju va det kan vara.

Alltså så har jag varit i Frankrike en veckan, i älskade och underbara Taizé! Det var verkligen en toppen vecka, jag är super nöjd! Måste tacka Tove, som verkligen gjorde min vecka. Hon är bäst på alla sätt och det är jobbigt att vara hemma nu för då får jag inte träffa henne varje dag, det smärtar lite!

Just nu känns det inte jätteskönt att vara hemma igen, det är lite väl mycket i skolan som inte är kul vilket gör att jag bara skjuter upp allt, men lite duktig har jag varit. Har nästan gjort klart filosofin och kommit kanske halvvägs på svensknovellen, men den är svår. En rysare på 3 sidor som jag inte riktigt får ihop, det känns så taget på något sätt, typ amerikansk b film, en riktigt dålig sådan. Men jag jobbar på.

Imorgon är det möte i kyrkan inför Rockcafét:) Viktigt sådant, vi ska bestämma vilka som ska spela och hur många låtar. Tove ska spela och jag har nästan övertalat Elise, hoppas verkligen att hon vill, flickan är så underbart begåvad och jag vill att alla ska få veta det!

Om 2 veckor och 5 dagar åker jag, mamma, pappa och Isabelle till Egypten, det kan ju bara inte komma för fort. Jag har sjukligt mycket att göra innan jag åker, fixa projektet, plugga matte, religion, filosofi, svenska och framför allt KÖRKORSTEORI. Helt stört, jag skriver och kör upp om 29 dagar, jag kan inte ens fatta det. Det är äntligen dags, min 18-års dag, ingen vet hur länge jag har taggat till den, ingen fattar hur mycket jag tänker på den. Jag nämner den mycket, men inte så mycket som i mitt huvud. Men jag tror inte att någon har missat att jag fyller och ifall någon gjort det ska den få spö!

I veckan är det uppspel med musikgruppen, skööönt att slippa dessa trollåtar, göra något som är mer givande:P
Men det ska bli mysigt, efter uppspelet på torsdag ska jag och Tove äta middag någonstans, bästa som händer den här veckan!

Cassandra fyller år på onsdag så hon ska firas på fredag, riktigt kul ska det bli, vet dock inte ifall jag ska med ut. Hatar att inte vara 18.

Men nu är det dags att sova, börjar 8 som vanligt.

XOXO

RSS 2.0