hmm...

.. mår jag lite illa, eller inbillar jag mig bara det? Jag vet inte riktigt. Men det har varit en omtumlande dag.
Gick upp vid tio efter att ha kommit hem vid tre. Utgång med Sara, Annika, Lee, Oscar, William och Gabriel, dåligt ställe men bra sällskap!

Vid elva lämnade jag huset för att ta mig ner till Johan, lämna hans saker för att direkt åka till Rask.
Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara, det var bättre. Kanske har jag överdrivit under hösten, men inte så mycket. Det känns lite bättre nu, men jag tror att det är därför jag mår illa. Det ska nog gå över, det måste det göra. Jag måste sluta inbilla mig, vet inte var det är för fel på mig, men jaja.

Imorgon ska jag jobba, men jag funderade på att åka in och träna för jobbet, men inser att jag inte pallar på grund av all snö, tar mig en springtur istället, måste röra på mig vilket fall som helst.

I övrigt, borde sova nu, ta igen några timmar så att dagen inte känns överdrivet lång imorgon!

xoxo

klar!

Jag är klar med fördjupningen i filosofin, fy faaan vad sköönt! Det var sjukt jobbigt, men när jag väl kom loss så blev det lite bättre. Förhoppningsvis är jag godkänd på den, men det får vi se efter jul, därför att imorgon...

FÅR JAG JULLOV! Lovely, behövs verkligen nu, vet inte hur många gånger jag har sagt det, men det känns bara så bra! Jag har bara sam-debatt och sedan ska jag kolla på julspelet, för att sedan åka och hjälpa farmor och farfar att handla. Sen är det bara tillbaka till skolan med lite julmys i klassrummet! Lars och Hedda  har tydligen förberett något smaskigt! TAGGA!

På kvällen ska vi hem till William, mysa lite som bara SP07 kan med pizza, skvaller och film. Bäst!

Fredagen ska spenderas med Johan i Barkarby :) Sen åker han till Kenya i en månad, så därför ska jag passa på att träffa honom på lördagen också, åka hem till familjen Rask och sedan bara mysa!


Helgen blir bäst! Älskar mina underbara vänner!
PUSS


tisdag 15/12

Den här dagen har kommit otroligt fort, fattar fortfarande inte var tiden tog vägen. Nu är det över, eller inte över men jag måste börja förbereda mig, i alla fall lite. Det känns okej, var inte en jobbig dag åtminstoende och det är väl ett litet plus. Jag vet att jag måste släppa, jag jobbar på det, lovar!

Annars, ett franskprov imorgon som jag inte är taggad på, typ inte alls. Plugga glosor och adjektiv skulle ju kunna vara roligare, men nej. Sista franskan för i år i alla fall, en liten tröst. Nu har jag bara två saker kvar i filosofin och sen är jag klar för i år, har väl halvt som halvt lämnat över ir till Johan, förlåt, men han har ju bättre koll än jag. Jag får göra en bättre insats nästa år! :)

Jul om en vecka typ, jag har inte köpt alla klappar och måste hinna med det och jobba lite och träffa vänner. Det ska väl gå, förhoppningsvis.

Nu blir det lite mer franska och sen GG!!

xoxo

ångest

Jag har sån störd ångest över den här filosofi uppsatsen så att jag inte vet var jag ska ta vägen. Asså vem bryr sig m den där skiten, jag måste ju bara göra den, helt utan utsmyckningar eller något, men då är jag rädd att jag inte ens uppfyller g-nivån och jag kommer inte palla att göra om den. Det som suger mest är ju att den ska vara inne imorgon och jag sköt på det så länge som möjligt och hur bra blev det. Jag hatar att jag inte tar tag i sakerna på en gång, vi har haft den alldeles för länge för att jag ska kunna klaga så här mycket på den. Ångest!

Sjukt bra helg i övrigt, varför är inte alla helger så här bra, förutom plugget då :P

Vi var hos Anna och kollade Idol, bäst för att Erik vann. Hahah, Anna fick ur sig lite tårar och Thereses var väl inte så mycket bättre hon ;) Mycket bra! Det var nice att ha bil också:)

Jag gjorde typ inget i lördags, sov till elva, knallade runt i huset och gjorde typ inget. Vid åtta försökte jag ta tag i filosofin. Det slutade med skrik på mamma och gråt, jag ber så hemskt mycket om ursäkt om det och fattar, tack älskade mamma!

Kvällen spenderades med Oscar och hans vän Erik på lite random platser, mycket lyckad kväll! Jag hade inte tackat nej till mer sömn för nu är jag helt slut.

Mitt mål med slutet av den här söndagen är att jag ska skriva lite till på den hemska filosofin och sen ta mig iväg till Kungsholmen för att träna ett medel pass, om jag orkar efter skulle jag vilja åka till Kista, men det är ju alltid lite segt att åka själv.

Tack en gång till!

xoxo

snart är det över

nu börjar bli trött, orkar inte fixa mer. det är en del att göra, plugga klart i skolan. köpa de sista julklapparna, och sen fixa lite. typ jobbet, som bverkligen sket sig, jag orkar inte att jag räknade fel. så nu måste jag flytta alvebäcks efter att jag hade bett om dispans, så hoppas att det löser sig.

men snart är allt över, på tisdag kan det bli jobbigt och om två veckor är det jullafton. sen ska jag få fira nyår med mina underbara vänner, vi måste bara börja planera allt det där, samla in pengar osv. men jag är inte orolig :P

snart blir det nystart, jag längtar!

e

kanske

jag vet inte, det blev lite för mycket. men snart är det jul, bara 10 dagar kvar i skolan, och hur mycket har jag pluggat? det känns rätt oväsentligt nu, orkar inte bry mig.

kan istället gotta mig i min helg, underbar. fredagen kan inte ha blivit mer lyckad, tack alla! jag kan nog inte beskriva den, men helt toppen :)

segade mig igenom lördagen för att sedan jobba på kvällen, 200 kronor i timmen nu är inte så fel :P

tog mig upp tidigt i morse för att gå på ett medel pass, just nu är jag sämst, orkar inget alls. måste ta tag i min träning. om jag orkar imorgon kanske jag tar mig bort till spåret och springer ett varv för att sedan jobba :)

slutet blir toppen nu, jag hoppas verkligen det. börjar få lite ont i magen, men försöker att inte tänka på det för mycket, det finns så mycket annat bra.

borde nog sova nu, börjar åtta som vanligt. måste bara nämna vad som är sämst med den här veckan, hela fyra fransklektioner, bajs.

xoxo

men åå

jag hatar det här, det måste bli bättre. orka ragera så starkt för en så skitsak. men han visste, han visste hur mycket det betydde, vare sig han vill glömma eller inte. nu blev det jobbigt, så varför. jag vill inte längre. det gör lite för ont för det där. måste bli bättre

e

TACK

Ursäkta för mycket dålig uppdatering, men sist jag skulle skriva ville inte datorn som jag ville så därför sket jag i det :P

Men nytt, tisdagen belv mycket lyckad!! Klarade teorin, 60 poäng, tog mig bort till Jackobsberg tillsammans med Mamma för att köra runt lite innan uppkörn. Fick ett stort grattis av min utförare :)
Alltså, körkort på 18-års dagen, inte dåligt:) Jag är nöjd:)

Bara två veckor kvar i skolan, dagen spenderades på Saco-mässsan för att sedan äta lunch med Martin, mysigaste på länge och sedan New Moon på bio, Emilia kom med, tillsammans med några flickor från klassen:) Jag gillade filmen, snyftade mig igenom hela typ :P

Jag pluggar inget alls för tillfället, borde verkligen göra det. Men jag hittar ingen motivation och jag kommer aldrig till skott, just nu vet jag inte vad jag ska göra. Få ta och göra lite nytta i helgen, blandat med utgång och jobba. Måste byta däck på den lilla bilen, så att jag kan köra den till skolan. Måste säga att volvon känns lite stor, klumpig och lyxig för min del. Men den var till stor hjälp i onsdags, därför att jag, Sara och Martin använde vår projekt tid till något mycket effektivt, åkte till Alviks måleri och fick gratis färg till cafét, kommer bara behöva köpa ett lager, mycket billigare:)

I övrigt är allt bra, jag trivs och jullovet kan inte komma allt för snart, vara lite ledig igen :) Dock blir det en del att plugga, men det är bagateller som inte är något att tänka på nu..

Jag vill bara säga ett stort TACK till alla mina vänner, ni är bäst, jag vet inte vad jag skulle göra utan er, måste säga det oftare!

En stor Puss
Elinor

RSS 2.0