tragiskit

Detta är tragiskt, jag körde själv upp till Söderhamn igår från Gotland, klockan åtta på kvällen, var framme halv tolv. Kommer till skolan i dag och då visar det sig att kontaktpersonen är sjuk. Så nu har jag packat upp alla grejer i cafeterian och väntar på elever, men varken expeditionen eller cafeterian hade koll, så det borde inte komma någon idag. Så jag har kört sjukt långt i onödan, så det sög lite grand.

Jag slutar här tolv och då ska jag åka till Uppsala för att ha en klass och sedan får jag åka hem till Arvid för att vara barnvakt. Det roligaste är att vädret suger och att SMHI har utfärdat en klass 2 varning över hela Sverige. Det är de gångerna som man inte ska ut och åka, då ska man bara ligga hemma i sängen med min älskling. Så det här drog ner mig lite , men det är sista dagen idag. Jag ska åka till kontoret i morgon och lämna alla grejor och sen gå på intervju för lagertjänsten och sedan åka till mabi för att lämna tillbaka bilen. Jag ska kolla med Karin om jag kan få betalt även imorgon eftersom jag jobbar även då. Men jag tror inte att jag får det. Nu får vi se hur dagen blir..

xoxo

Jag måste bara skriva av mig lite..

Nu jobbar jag stenhårt för tillfället :p nej men min höst har ju bestått av jobb på abc-gruppen. Egentligen tog tjänsten slut den 2 december, men nu har jag fortsatt en stund till för att få in lite cash och det kändes bra att fortsätta när jag fick erbjudandet.
Men nu känns det lite tungt. Jag har varit borta hela den här veckan, det har inte varit så roligt. Varje ställe har haft tre timmar emellan varandra och det har varit segt att köra själv. Jag har då pratat mycket telefon med Oscar, har hjälpt mycket så att jag inte somnar på vägen. Jag saknar honom jättemycket och det är inte kul att vara borta en hel vecka. Det som förgyller denna fredag är absolut att jag slutar kl 12 idag och då får jag åka direkt hem, bara tre timmar och sen får jag äntligen träffa min älskling. Då ska vi fixa halsbandet somn jag fick av honom i födelsdagspresent. Vill däremot byta det till ett armband, det passar mig bättre.

Nu är det bara en vecka kvar, sedan blir det lov från abc. Jag ska på intervju för lagertjänst nästa fredag. Jag hoppas att jag får den, kul att prova på att jobba på lager och jag har hört att det är grymma pengar! Det ska bli skönt med vettiga tider och sen fast punkt. Måste ärligt säga att jag saknar att åka kommunalt, kunna sätta sig ner och inte behöva tänka. Är väl lite trött på bilkörandet nu när jag har kört så extremt långa sträckor.

Jag kommer jobba på Konsum över julen, få in lite extra cash och sen funderar jag på att behålla det till i vår samtidigt som jag jobbar på lagret, dvs. om jag får det.

På söndag firar jag och Oscar 11 månader, snart ett år :)

Kanske skriver igen :)
xoxo

RSS 2.0